Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen


U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk (tenzij het probleem onder de garantie valt).

De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.

Wanneer de bestelling is aangemeld bij Post NL, ontvangt u een mail met hierin een Track & Trace code. Via die mail kunt u de bestelling volgen.

Met de zoekbalk bovenaan kun je snel en eenvoudig zoeken op een artikelnummer of productnaam. Indien je geen zoekresultaten krijgt kun je je spelling controleren, een algemenere zoekterm proberen of een andere, soortgelijke zoekterm gebruiken. Tevens kun je navigeren door de menustructuur met de categorieën. Klik bijvoorbeeld op afrastering en vervolgens op een subcategorie van gaas. Vind je nog steeds niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

  • Grote en zware producten (landhekken, palen etc.) kunnen wij persoonlijk komen bezorgen. Binnen Noord-Holland (uitgezonderd Texel) is dit gratis.
  • Binnen de ring van Amsterdam bedragen de bezorgkosten €10,00.
  • Buiten Noord-Holland rekenen wij €12,50 bezorgkosten.
  • Alle producten kunnen ook opgestuurd worden voor de volgende prijzen (incl. BTW):
Gewicht per pakketPrijs per pakketMaximum omvang pakket
0-5 kg.€8,50140 x 78 x 58 cm.
5-10 kg.€11,00140 x 78 x 58 cm.
10-20 kg.€12,50140 x 78 x 58 cm.
20-30 kg.€15,00140 x 78 x 58 cm.

Het komt zelden voor dat een bestelling niet op tijd geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn (en u heeft wel een Track & Trace code ontvangen via de mail), kunt u contact opnemen met Post NL via deze pagina. Het kan door de drukte bij Post NL zo zijn dat de verzending langer duurt dan normaal. Indien u uw bestelling na een week nog niet in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u contact met ons opnemen.

Wanneer u voor 15:00 besteld, zal uw bestelling de volgende werkdag bezorgd worden. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakket vertraging oploopt. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met ons.

Regenton eiken 225L

Een eiken regenton van 225L (gebruikt wijnvat) voor maar €179,-! Wees er snel bij want op=op!